Opplev Kroatia fra seilbåt

Kroatia er et utrolig flott land i Europa, som er godt kjent for blant annet flotte strender og mye historie og kultur. Kroatia har blitt en populær destinasjon de siste årene, og det gjelder året rundt. Det er et godt og varmt klima i Kroatia, og det er store muligheter for sol og oppholdsvær når man besøker landet.

Når man vil reise rundt i Kroatia, så kan det anbefales å bestille en seilferie. Det er en helt spesiell opplevelse å seile for å oppleve et nytt land, og det er en unik opplevelse å se Kroatia fra havets synsvinkel. Hvis man ikke har seilbåt selv, så er det mange muligheter å velge mellom. Det er flere selskaper som driver med utleie av seilbåter, både med og uten skipper på båten. Leieperioden kan tilpasses, og det er også mulig å bestemme hvor mange mennesker som skal være med på turen.

Et av selskapene som kan kontaktes hvis man ønsker en seilferie i Kroatia, er moresailing.no. De er tilgjengelige på nett, og via nettsiden deres kan man bestille en helt egen seilferie. Hvis man ønsker en seilferie i Kroatia med stort utvalg, så er moresailing.no et selskap det kan være lurt å kontakte. Noe av det som er inkludert i en seilferie fra moresailing.no, er:

  • frokost, lunsj og middag ombord
  • utdannet skipper
  • utdannet reiseguide
  • sengetøy og håndklær
  • seilekurs for nybegynnere
  • transport til og fra flyplassen

Seilbåt i Kroatia

Se King’s Landing

Hvis man lurer på hva man kan forvente å se når man reiser rundt i Krotia, så er det lurt å planlegge og undersøke litt før man reiser. Dere som har fulgt med på TV-skjermen de siste årene, har trolig fått med dere Game of Thrones. Deler av denne serien er spilt inn i byen Dubrovnik, som ligger i Kroatia. I tillegg finner man mange flotte, gamle bygg i landet, og det er en helt egen historisk stemning rundt dem. Strendene i Kroatia er også verdt et besøk eller to. Det er flere av strendene som har blitt kåret til Europas fineste.